Region

Svet

Jellena: Ne pevam zbog para

Jellena je nastupila za Novu godinu u Vrnjačkoj Banji pred 1000 ljudi: "Odličan nastup. Bio je tu orkestar “La Kampanela”, Filip iz Prvog glasa Srbije, kao i trubači i di-džej. Može se reći, velika žurka, a veći deo karata je bio rasprodat i pored smanjene kupovne moći ljudi. Očigledno je da je za to veče svako odvojio malo vremena, a i para. Što se tiče Srpske nove godine, imam isprobanu varijantu sa Jahorinom, gde je proslavljeni skijaš Bojan Križaj otvorio novi hotel “Vučko”- izjavila je Jellena za Novosti.na ekonomske krize ali se za sebe ne sekira, tvrdi da ona ne mora da radi po svaku cenu:

Jellena: Ne pevam zbog para



"Sve je smanjeno, ali što se mene tiče, i ne moram da radim po svaku cenu, tako da je ovo samo način i da se ja lepo provedem i da napravim publici lepu atmosferu, pa ako još nešto zaradim, biće super" – kaže Jellena.

Pevačica je najavila češće nastupe u 2012.godini sa grupom iz Subotice koja je posvećena radu grupe "ABBA":

"Već smo se predstavili u pojedinim televizijskim emisijama, a planiramo i koncerte, tim više što to najprofesionalnije radimo, sa orkestrom, pratećim vokalima i pravimo baš dobar štimung" - zaključuje Jellena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>