Region

Svet

Ivan Marinković: Nikada nisam udario Gocu

Iako se i tokom njihovog braka po gradskim kuloarima pričalo da su Goca Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković imali ne samo verbalne razmirice, nego i fizičke obračune, ova informacija se tek sada pojavila u medijima.

Ivan Marinković: Nikada nisam udario Gocu



Naime, magazin „Skandal“ je objavio priču da je pevačica svojevremeno doživela nasilje u porodici i da zato nije želela da ostane u braku.

Goca Tržan: Bivši me je tukao i zlostavljao
"Goca i Ivan su imali svađe, što je normalno u svakom braku, ali su se čule i priče da je tu bilo i udaraca. I jedno i drugo, navodno, u svojim mobilnim telefonima imaju slike sopstvenih modrica, ali nikada o tome nisu hteli da pričaju u javnosti. Sada je to već prošlost i funkcionišu dobro zarad sreće njihovog deteta" - priča dobro obavešten izvor.

Međutim, i Goca Tržan i njen bivši muž oštro demantuju da je u njihovom braku bilo nasilja.

"To je potpuna nebuloza! Ja nikada u životu nisam podigao ruku na žensko, a kamoli udario. Goca je majka moje ćerke i nikada mi to ne bi palo ni na pamet. Zaista mi je krivo što se pišu uopšte ovakve stvari jer meni je u životu najbitnija moja Lena. Ne želim da ona jednog dana čita ovakve stvari i da njeni drugari vide to i pomisle svašta. Njen tata je za nju najbolji na svetu, a svako ko ikada na ženu podigne ruku je mentol! Čuo sam se i sa Gocom povodom ovih priča i ona će vam sve ovo potvrditi" - rekao je Marinković, dok je Goca potvrdila njegove reči.

"Ja jesam pričala da sam doživele agresiju i nasilje, ali ne u braku s Ivanom i od njega. Kada sam u jednom intervjuu rekla da mislim da žene treba da se razvedu čim vide da neko može na takav brutalan način da im naudi i kako sam svedok tih priča, nisam mislila na sebe, već na dosta žena koje poznajem. Tada sam apelovala na sve da ne osuđuju mene zbog razvoda, već da vide milione žena koje preživljavaju pakao na taj način. Niti me je Ivan nekada udario niti sam se zbog toga razvela! I zaista je glupo više pričati o tome" - zaključila je Goca.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>