Svet

Region

Seks u italijanskom Velikom bratu (Video 18+)

Sezonu vođenja ljubavi u italijanskom Velikom bratu otvorili su Luca i Enrica, a nakon toga u akciju su krenuli Martina Pascutti i Fabrizio Conti.

Seks u italijanskom Velikom bratu (Video 18+)



Na Badnji dan imali su seks u zajedničkoj spavaćoj sobi ispod jorgana i time razljutili ostale stanare koji nisu mogli mirno da spavaju zbog njih.

Naime, italijanska kuća Velikog brata ima posebnu sobu u kojoj učesnici mogu da imaju seks kad god požele kako ne bi ometali druge stanare u njihovim aktivnostima.

Martina i Fabrizio su na meti tračeva jer nisu otišli u tu sobu, već su ostali u zajedničkoj spavaonici. Ostali stanari jasno su im dali do znanja da ih njihovo stenjanje i meškoljenje uznemirava, ali golupčići se nisu obazirali na to.



Posle seksa u sobi usledilo je i "vatanje" u dnevnom boravku, a zatim i u bazenu. Martina i Fabrizio ljubili su se i pipkali pred svim ukućanima. Martina se samo smeškala, a Fabrizio ju je stiskao ka sebi.

U bazenu se strastima prepustio još jedan par, Chiara i Yassine. U novogodišnjoj noći u vodi su se ljubili tako strastveno kao da ne postoji sutra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>