Region

Svet

Aca Lukas nabacio naočare za vid

Da li zbog godina ili nečeg drugog, tek Aca Lukas je u poslednje vreme svoje standardne tamne naočare za sunce, koje je nosio u svim prilikama, eksterijerima i enterijerima, i to nezavisno od godišnjeg doba, zamenio onima za vid.

Aca Lukas nabacio naočare za vid



Gostujući u "Zvezdama Granda" u ulozi člana žirija, Vuksanović je nosio ovalne naočare za vid, a s obzirom na to da ih je stavljao samo dok su nastupale takmičarke, očigledno je da je Aca malo kratkovid, te da ne vidi na daljinu. To je bilo lako zaključiti jer je naočare skinuo u trenutku kada mu je Saša Popović pokazivao nešto na svom telefonu. Kako god, izgleda da su "intelektualke" omogućile Aci da bolje osmotri mlade takmičarke, koje su se potrudile da budu što atraktivnije pred milionskim gledalištem, ali i pred publikom i žirijem u studiju. Ipak, kakav god da je bio njegov vizuelni utisak, pevač se očito potrudio da to ne utiče na njegovo rasuđivanje u vezi sa interpretacijama pevačkih nada, te je u ocenjivanju bio poslovično realan - da ne kažemo strog.

Međutim, kada je trebalo da nastupi sa lepom Milicom Pavlović, koja je "odglumila" Danijelu Vranić pevajući sa njim hit "Niko kao ti“, nikakve naočare ni dodatni rekviziti mu nisu bili potrebni.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>