Region

Svet

Lutka sa likom Bokija 13?!

Boki 13 je posle učešća u "Velikom Bratu“ postao toliko popularan, da će izgleda biti počastvovan proizvodnjom lutke devojčice sa svojim likom, dugom plavom kosom i penisom!

Lutka sa likom Bokija 13?!



"Pažnju koju Boki izaziva podstakla je vlasnike kompanije koja se bavi proizvodnjom igračaka da se bace na razmišljanje i osmišljavanje nove igračke. Za sad je sve u fazi prikupljanja ideja i osmišljavanja idejnog rešenja. Zasigurno će lutka - devojčica imati dužu plavu kosu, biće malo punija, ali ono po čemu će se najviše razlikovati od ostalih sličnih lutki je što će imati mali muški polni organ, koji će se naravno videti samo kad se haljinice skinu sa igračke", objašnjava izvor koji dodaje da će uporedo sa proizvodnjom lutke biti pravljene i još neke propratne stvari.

Boki 13

"Uz igračku dobijaće se, bar kako je za sada planirano, tri odelca za leto i zimu, i kupaći kostim, a deca će moći odvojeno da kupe i različite haljinice, cipelice...", rekaoje izvor koji nije želeo da otkrije o kojoj se firmi radi jer je sve još u fazi osmišljavanja igračke.

Boki 13

Boki je bio iznenađen ovom informacijom: "Niko me još nije kontaktirao zbog toga. Ako neko zaista planira da uradi lutku po mom liku, logično je da me pozove i traži saglasnost za to. Šta god da se desi, deci bi trebalo predstaviti takvu lutku na lep način, da im bude zanimljiva, zabavna, a nikako nakaradna. Dvadeset prvi je vek i mislim da deci od malih nogu treba usađivati neke važne norme, između ostalog, bitnije je ko je kakav, a ne šta je. Naravno, očekujem da, ako je lutka inspirisana mojim likom i delom, bude lepa, nasmejana i naravno lepo i trendi obučena", kroz osmeh nam je prokomentarisao Boki.

Da li je sve ovo samo još jedna priča ili će neka kompanija zaista baciti roditelje na muku, ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>