Region

Svet

Sanja Maletić isprozivala Tanju Savić, Anabelu i Danijelu Vranić

Iako nerado daje intervjue, pevačica Sanja Maletić nije mogla više da ćuti posle javnih istupa pojedinih pevačica. Sanju je najviše isprovocirala Tanja Savć koja je u poslednjih dva meseca imala previše ispada po medijima.

Sanja Maletić isprozivala Tanju Savić, Anabelu i Danijelu Vranić



"Zbog Tanje Savić u širokom luku izbegavam kioske sa štampom. Ne mogu više časna reč. Dobro je da se vratila u Australiju da malo predahnemo od nje. A, dobro je i za nju da se više ne bruka. U nedeljnim novinama je pričala jedno, u dnevnim listovima drugo. Pa, zar misli da smo svi sisali veslo i da verujemo u njene sulude priče? Jednog dana glumi srećnu suprugu, već sutradan juri za mužem koji joj je oteo dete... A, onda ispriča da su sve to gluposti i da ništa nije tačno. Ko da joj veruje" - rekla je Sanja i dodala:

"Ubeđena sam da se žena otela svakoj kontroli. Ne verujem da bi joj Saša Popović tako skrojio marketing. Otela se ona i njegovoj kontroli. Bez obzira na to što ne podržavam njegov način rada, priznajem da čoveku nije lako da sa takvima izađe na kraj. Šta sve Tanja Savić nije stigla tokom dvomesečnog boravka u Srbiji, a posle svega stigoše i drugo dete da naprave! Neke pevačice su toliko prolupale da će svašta da urade samo da budu u novinama".

Pored Tanje Savić Sanji je za oko zapala i Danijela Vranić: "Žena je učinila sve da samu sebe pokopa. Hajde što se napila, dešava se. Ali šta je sve posle toga lupetala... Još je mrtva 'ladna odvalila da je na estradi 35 godina?! Lupetala je kao Maksim po diviziji, ali dobro, njena lupetanja su bezazlena u odnosu na ono što su lupale druge" - kaže pevačica i dodaje da joj u tim pričama najviše smeta što pomenute dame glume žrtve:

"Smeta mi što žene glume žrtve. Eto, ona voditeljka, majko moja, ta je zaista poremećena, ima neku ptičicu u glavi i treba da se leči. Vidi se da sa njom nešto debelo nije u redu. Zloupotrebila je i izmanipulisala jednu sjajnu instituciju "Sigurnu kuću" i gledaoce maltretirala svojom nebuloznom pričom. Ima žena na selu koje jadne ne mogu da pobegnu od đilkoša koji ih maltretiraju, ali da javna ličnost sebi dozvoli da trpi da je frajer bije, to je suludo" - ljutito kaže Sanja i dodaje da ni jedna žena ne bi trpela nasilje.

"I ona Anabela, koja ne silazi sa naslovnih strana, ne znam zahvaljujući čemu, pričala je da je od onog Gagija dobijala batine. Koja normalna žena bi to trpela 15 godina?! I ko je ta Anabela uopšte? Pevam bar dva puta nedeljno punih 15 godina i nikad nisam čula da neko pita za nju, niti da iko zna ko je ona. Mile Kitić i Jana se ubiše od rada na terenu, pa mogu da sanjaju da dobiju toliko naslovnih strana kao ona. Te poluanonimne žene nejasnih zanimanja do besvesti nas maltretiraju preko novina, zato više novine i ne kupujem".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>