Region

Svet

Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama (Foto)

Ministarstvo za rad i socijalnu politiku obratilo se poznatoj pevacici i muzickom pedagogu Mari Mari , da kroz pesmu i muziku podrzi ljude i decu sa posebnim potrebama i kroz najbolji moguci nacin pokaze da ne postoje razlike.

Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama (Foto)



Mari Mari je sa zdovoljstvom ucestvovala u kampanji napisavsi emotivnu pesmu pod nazivom “Srce u srcu”, za koju je juce snimljen i video spot. Spot su snimala deca muzicke radionice Mari Mari i deca sa Daunovim sindromom. Ovaj spot prati prica o ljubavi, razlikama i deci koja su cesto ne prihvacena.



“Bilo je zadovoljstvo stvoriti ovu pesmu ali i videti kako su deca muzicke radionice reagovala na decu koja imaju Daunov sindrom i obratno, tokom snimanja spota. Sva deca su se, bez razlike, grlila i ljubila a snimanje je bilo i za jedne i za druge prava zabava. Vema je vazno kod male dece probuditi svest da postoje ljudi i deca sa posebnim potrebama ali da im je jednako potrebna ljubav, da mogu biti drugari i da zapravo – nema razlike. Najvece zadovoljsvo mi predstavlja sto sam tu svest probudila kod dece sa kojom radim ” – izjavila je Mari Mari.

Spot za numeru “Srce u srcu” ce svoju premijeru doziveri 3. decembra u Sava Centru , na Dan invalida. Ovom prilikom otkrivamo vam i deo teksta za divnu numeru koja nikoga ne ostavlja ravnodusnim:  “Tvoje je lice nekom drugacije a moja ljubav ista, uvek ista za sve, ja znam da volim te i nema razlike, tvoja je dusa ista, uvek ista za sve, i zato volim te i cuvam te”.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

mari mari

Povezane vesti:


>