Region

Svet

Venčali se Jovana Pajić i Sale "Tropico" (Foto)

Jovana Pajić i frontmen grupe "Tropico bend" Aleksandar Cvetković venčali su se juče u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, dok je svadbeno veselje i građansko venčanje održano u beogradskom restoranu "Holivud".

Venčali se Jovana Pajić i Sale



U prisustvu familije i brojnih prijatelja, mladenci su oko 15h došli ispred crkve. Jovanina kuma bila je njena prijateljica iz detinjstva, dok je Saletov kum bio menadžer Dušan Milovanović.



Vidno raspoložena mlada koja je u podmakloj trudnoći blistala je u beloj venčanici , a na veliko iznenađenje svih prisutnih gostiju iako je bilo samo par stepeni iznad nule, Jovana je nosila sandale.



Nakon crkvenog venčanja u 17h gosti su počeli da dolaze u restoran gde je upriličeno svadbeno veselje, a među najveselijim zvanicama bila je upravo mlada: "Super se osećam, mučnine su prošle! Ponekad zaboravim da sam trudna iako bi trebalo da se porodim već početkom aprila" - izjavila je Jovana. Svadbu poznatog para snimila je ekipa emisije "3XDA" tako da će gledaoci imati priliku da vide ovaj svečani čin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>