Region

Svet

Nemanja Stevanović: Manjinama je sve dozvoljeno, a nama normalnima ništa

Ekipa “Exkluziva” posetila je pevača Nemanju Stevanovića koji ih je u svom “jeftinom” automobilu provozao kroz kraj u kome živi i nije propustio priliku da se požali na komšiluk. Nemanja je, izgleda, ozbiljnije shvatio pitanja voditeljke, koja je ipak želela da se našali. Evo kako je tekao razgovor.

Nemanja Stevanović: Manjinama je sve dozvoljeno, a nama normalnima ništa



"Kao što vidite nema svetla na banderama, pokrali su i sijalice i bandere. Ovo vam je super prostor za decu da ih plašite i kažete da ovde živi babaroga. Ja ovde ne bih danju prolazio a kamoli noći" - rekao je pevač kada su prolazili uličicom između zgrada u Belvilu. Ekipa emisije pitala ga je da li se lepo slaže sa svojim komšijama, misleći na Rome koji žive preko puta njegove zgrade, na šta je Nemanja odgovrio:

"Ne, ne družimo se”, rekao je sa smeškom i nastavio: “Ali uhvatili su jednu devojčicu kako vrši nuždu u našoj zgradi i malo sam joj zahvalan za to.

A da li bi im on dozvolio da ga snime kako vrši nuždu, našalila se ekipa Exkluziva, na šta je Nemanja, odgovorio, pomalo ljutito:

"Još mi samo to fali. Da me snimite na wc šolji. Bio bih na svim televizijama, novinama i ispljuvan na svim forumima"  – rekao je pevač. Na sledeću šalu: ako može komšinica, zašto ne i ti, pevač je odgovorio: 

"Nije isto. Ona je manjina, a oni su zaštićeni, kao i homoseksualci. Njima je sve dozvoljeno, a nama normalnim ljudima nije ništa.

A na pitanje da li ima devojku, Nemanja je odgovorio:

"Nemam. Samac sam i uživam. Ne patim za bivšom, već uživam u samoći, za promenu".

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>