Region

Svet

Ana Ivanović zablistala uz Adama Skota u Melburnu

Najtiražniji australijski list "Herald Sun" preko cele strane sa velikom fotografijom donosi tekst pod nazivom "Adamova verenica zasijala na Golf gala promociji". Naime, naredog vikenda se u Melburnu održava najveći godišnji turnir u golfu “Kup predsedika”  i pred veliko takmičenje po tradiciji se odrzžva gala priredba uz obavezni crveni tepih, a zvede večeri su najpoznatiji igrači golfa I njihove “lepse polovine”. Sve goste je po navodima lista u potpunosti zasenila devojka najboljeg australijskog igrača golfa Adama Skota, Ana Ivanović.

Ana Ivanović zablistala uz Adama Skota u Melburnu



U senci je ostao i poznati Tajgar Vuds, kao i sve ostale viđene ličnosti iz javnog života. Zanimljivo je da je ova vest u australijskim medijima zauzela vise prostira i pažnje nego poseta američkog predsednika Obame Australiji što pokazuje da Australijanci više vole sport i zabavu nego politiku, ali i veliku popularnost poznatog Adama i njegove, kako navode “prelepe srpske teniserke Ane”.

U tekstovima se pominje da su Ana i Adam bili jedno vreme u vezi, zatim su na kratko prekinuli, pa su sada na radost australijske javnosti, opet zajedno. Što se sportskog dela turnira tiče očekuje se duel Aninog Adama Skota i Tajgara Vudsa koji se izgleda vraća u formu.

Zbog izuzetne popularnosti golfa u Australiji nesumljivo je da će i igraci, ali i Ana biti u centu pažnje australiske javnosti u narednih nekoliko dana. Zanimljovo je da je ulaznica za “Crown kasino” koštala hiljadu dolara po osobi, te da je gala večeri prisustvovalo 1000 posetilaca. Sa četiri pesme gostima se predstavila poznata australijska pop pevačica Delta Gudrim. Na zabavi, osim golfera i njihovih partnerki, bilo je mnogo poznatih licnosti.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>