Svet

Region

Dženifer Lopez je luda za seksom

Ljubavnik Dženifer Lopez, igrač Kasper Smart tvrdi da je pevačica i glumica nezasita u seksu.

Dženifer Lopez je luda za seksom



"Dženifer Lopez ima telo gotovo upola mlađe nego što ima godina i ne boji se da ga upotrebi" - tvrdi igrač Kasper Smit koji je sa Dženifer počeo da sarađuje pre šest meseci, a od pre nedelju dana počeli su intenzivno da se druže i izlaze.

Par je viđen u provodu u Las Vegasu, a uočeno je da su zajedno napustili i hotel posle provedene noći.

Kasper se poverio prijateljima da Dženifer ima neverovatno telo i da je u boljoj formi nego bilo koja druga devojka sa kojom je bio.

"Rekao je da ima telo dvadesetogodišnjakinje. Sada su nerazdvojni", izjavio je Kasperov prijatelj. Iako prijatelji potvrđuju da se Džen i Kasper dobro zabavljaju, govore i da je reč o vezi u kojoj ima puno seksa i strasti, ali da niko nije siguran da li ima budućnost.

Izvor blizak Dženifer potvrdio je da se njihov odnos razvio u '"zabavnu avanturu". Kasper je, navodno, ženskaroš  koji je bio sa brojnim lepim ženama.

"Džen je izgleda teško odolela njegovim čarima, ali između njih je 18 godina razlike i sumnjam da imaju mnogo toga zajedničkog" rekao je još jedan izvor i dodao: "Ali kome treba razgovor kad funkcioniše fizička hemija".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>