Region

Svet

Uhapšen Saša Kovačević

Prijatelj prijatelja kog  Saša Kovačevićne poznaje, zamolio je pevača da pokupi kovertu iz jednog kafića i donese mu je u hotel. Nakon niza neprijatnih situacija poput nameštanja izbora za Mis u kom je Saša trebalo da bude žiri, pevač odlazi u hotelsku sobu da tajanstveni koverat preda "poznaniku". Kad je izašao iz sobe eto njemu neprijatnog iznenađenja.Policajci ga privode na informativni razgovor u kome ga optužuju da je učestovavo u kriminalnom lancu falsifikovanja dokumenata.

Uhapšen Saša Kovačević



Sve je ovo već dobro pripremljen scenario koji je organizovala ekipa "Nemoguće misije" koji nisu ni sumnjali da počasni građanin Zemuna neće priskočiti neznancu u pomoć, ali Saša nije znao da će njegov dobar gest zainteresovati i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Saša nije bio ćutljiv nimalo, nije se uplašio, a moramo priznati da je bio ponekada i bezobrazan prema organima reda.

"Ja kada napravim neko sranje, ja stojim iza toga, nikad nisam u životu ni prekršaj napravio - branio se Saša, - Ako sam kriv ima i da "sviram", a dobro sviram" - ironično je dodao.

A kada se iznervirao uspeo je čak i inspektora da nazove ludim.

Neverovatno je to da se Saša čak i u brutalnim scenama (inspektor šamara njegovog "poznanika") stalno smeškao i dobacivao kao da je sa društvom. I kada mu je na kraju otkriveno da se radi o "Nemogućoj misiji" sa istim smeškom je prihvatio šalu, eto kakvu smirenost poseduje jedan zaslužni građanin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>