Region

Svet

Duleta u Parizu pitali da li razume engleski: Ma jok, mi Srbija

Bračni par Bogdanović snima show  "Put oko sveta u 80 dana". Duško i Radojka uživali su u Parizu. Za zadatak su dobili da pronađu Van Goghovu kuću, Muzej erotike, Picassov studio i Moulin Rouge.

Duleta u Parizu pitali da li razume engleski: Ma jok, mi Srbija



"Kako ovo radi, kako se ulazi u njega? Svađa se sa mnom, traži pare" - vikao je Dule dok je nogom pokušavao da zaglavi vrata WC-a, a Radojka mu je rekla da se mane ćorava posla jer će opet završiti u zatvoru.

Muzej erotike Duleta je razočarao, rekao je svojoj Radojki da unutra nije video ništa interesantno ni normalno i da bi od toga što vidi mogao da dobije infarkt pa su brzo izašli napolje. Ipak, bivši stanar kuće Velikog  brata na izlasku je našao vremena da opipa jedan od eksponata u muzeju.

Izašli su iz muzeja i od prolaznika na ulici pokušali da dobiju pravac do Van Goghove kuće. Nisu razumeli šta im ljudi govore pa im je Dule samo govorio "merci" učeći svoju Radojku da to znači "hvala".

Jedan od prolaznika pitao ih je da li govore barem engleski na šta je Dule spremno izvalio "Ma jok, mi Srbija!". Radojka je pokušala da dešifruje pravce koje su dobili na francuskom i na kraju su nekako došli do Van Goghove kuće.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>