Region

Svet

Roditelji preminule manekenke ne znaju da li da podignu tužbu

Porodica, kolege, prijatelji i dalje su u šoku zbog iznenadne smrti manekenke i top modela Tijane Milošević.

Roditelji preminule manekenke ne znaju da li da podignu tužbu



"Tijana je bila najdivnije stvorenje, od otvaranja agencije je sarađivala sa mnom. Ona je pre svega bila moja prijateljica, pa tek onda saradnica. Poznajem je više od 20 godina. U njenoj smrti nema skandala, nema mesta drami. Nje nema i to je tužna istina. Njen suprug nije želeo da bude autopsije, to je to... gotovo je sada" - izjavila je Mina Zimonjić, vlasnica agencije za koju je Tijana radila.

Republička zdravstvena inspekcija ispitaće smrt poznate 30-godišnje srpske manekenke, koja je 20. oktobra preminula od sepse. Jedna od najlepših žena u Srbiji, čije je lice krasilo brojne časopise i reklame, bolovala je od sistemskog lupusa, a nakon popravke zuba na Stomatološkom fakultetu u Beogradu dobila je sepsu i posle 48 sati umrla.

"Republička zdravstvena inspekcija obaviće nadzor u vezi sa smrću Tijane Milošević. Utvrdićemo da li je Tijana preminula zbog lekarske greške ili je nešto drugo u pitanju. Zdravstvenoj inspekciji nije podneta prijava u vezi s ovim slučajem, ali će ona ipak utvrditi i ispitati sve činjenice koje su dovele do gubitka mladog života", rečeno je u Ministarstvu zdravlja.

Tijanin otac Marjan i majka Gordana izjavili su da još nisu odlučili da li će nekog tužiti zbog smrti svoje ćerke. "Naše Tijane više nema i nikakva tužba ne može da je vrati! Još nismo odlučili šta ćemo da radimo, konsultovaćemo se s Tijaninim suprugom Milanom", rekla je neutešna majka.


Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>