Region

Svet

Veljko Ražnatović: Mama je tužna

Pevačica Ceca Ražnatović tokom kućnog pritvora ne sme da ima nikakav kontakt sa medijima, to umesto nje odlično radi sin Veljko.

Veljko Ražnatović: Mama je tužna



U intervjuu za jedne dnevne novine, Veljko je otkrio da je Ceca jako tužna, ali da se on i Anastasija trude da joj dani prolaze što zanimljivije i lepše. Novinare je zamolio da ga ne pitaju ništa o nesreći koju je nedavno doživeo.

"Uz našu nesebičnu podršku i mnogo ljubavi proći će i ovaj težak period. Tasa i mama svakodnevno pričaju o raznim stvarima, a uglavnom im se u tim razgovorima priključi i tetka Lidija" - opisao je Veljko jedan od Ceci8nih dana kućnog pritvora.

Anastasija i Veljko poslednjih par meseci provode na Kipru gde idu u školu, ali su u svakodnevnom kontaktu sa majkom putem Skajpa.

"Mama zna da kada smo na Kipru nema razloga za brigu. Više ima ovde. Gledam da završim obaveze koje imam. Onda čekam da mi zadaju drugi zadatak. Ne gledam u budućnost jer ne znam šta će biti... Planiram da se u nekoj bližoj budućnosti ipak vratim u Beograd. Ovde mi je mnogo lepše nego na Kipru. Tu mi je porodica i društvo, a to mi je najvažnije" - rekao je Veljko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>