Region

Svet

Prvi glas Srbije: Zvezde Granda medju 45 najboljih kandidata (Video)

U prvih šest epizoda šou-a "Prvi glas Srbije" tročlani žiri koji čine Vlado, Lena i Mare imao je težak zadatak, a to je da od 5.000 kandidata izabere prvih 160 koji će obezbedili prolaz u drugu fazu takmičenja.

Prvi glas Srbije: Zvezde Granda medju 45 najboljih kandidata (Video)



Drugi deo takmičenja za kandidate koji su prošli nije bio ni malo lak.Naime, žiri ih je podelio u grupe, a savako od njih 160 imao je svega 30 sekundi da predstavi sebe u što boljem svetlu i ubedi žiri da je baš on zaslužan da postane "Prvi glas Srbije".

Posle prvog predstavljanja prošlo je samo 60 kandidata. Druga faza sastojala se takođe od grupa, ali ovoga puta morali su da pored pevanja pokažu i koliko su spremni da rade u grupi. Žiri im je ponovo podelio koverte sa pesmama za koje su imali dva sata vremena da spremena na najbolji način i zvuče kao jedan.

Jedna grupa dobila je pesmu Dina Dvornika "Zašto praviš slona od mene", druga grupa je dobila pesmu "Born this way" Lejdi Gage, treća "To the moon and back" Savage Gardena, četvrta "Libar" od Džiboija, peta "Rano je za tugu" od Harisa Džinovića, itd....

Nakon predstavljanja svojih interpretacija usledile su još jedne nominacije, pa je u ovom krugu ispalo još 15 takmičara. Najboljih 45 takmičara "Prvog glasa Srbije" raspoređeni su u 3 grupe od po 15 kandidata. Svaka grupa je dobila po jednog mentora Mareta, Vladu i Lenu.

Sedma epizoda takmičenja završila se tako što su se učesnici smestili u hostel, a ono što smo imali prilike da vidimo U najavi sledeće epizode je da će takmičare probuditi trubači, kao i da će mentori grupa imati totalno drugačiji pristup kandidatima.

Najveću pažnju u sinoćnoj emisiji privukla su dva kandidata koja su već viđena u takmičenju za Zvezde Granda. Reč je o Novaku Stankoviću i Jelena Milošev, koji su uspeli da izbore mesto među najboljih 45 takmičara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>