Region

Svet

Prvi glas Srbije ukinut, TV Prva sprema novi šou! (Foto)

Posle dve sezone emitovanja, "Prva" skida sa svoje programske šeme "Prvi glas Srbije", a umesto njega stiže šou u kom će se nadmetati zvezde i nepoznati takmičari.

Prvi glas Srbije ukinut, TV Prva sprema novi šou! (Foto)



U pripremi je emisija u kojoj će mesto imati doskorašnje članice žirija "Prvog glasa", Aleksandra Radović i Lena Kovačević. Kako će tačno izgledati novi šou, još nije poznato, ali će u njemu pred publiku, a najverovatnije i pred žiri, morati i poznate ličnosti. Ono što je sigurno jeste da će "Prva" dalje bez "Prvog glasa", koji je ove godine proslavio trio "Moje tri".



"Pouzdano znam da je moja draga koleginica Aleksandra takođe imala odličnu saradnju sa svima i da ćemo i ona i ja u budućnosti sarađivati s ovom televizijskom kućom. Kada i u okviru kojih projekata još je rano govoriti", izjavila je ranije Lena Kovačević, doskorašnja članica žirija, odgovarajući na pitanja da li će se vratiti na male ekrane.

Inače, ovo je druga velika promena u ovoj kući. "Sulejman Veličanstveni", najgledanija serija u Srbiji, od jeseni bi trebalo da se emituje na novoj televiziji koju će voditi dojučerašnji direktor "Prve" Dejan Jocić.

Zanimljivo je da je i "Prvi glas" proizvod produkcije "Konstantin", koja je dovođena u vezu sa Jocićem.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Telegraf, Eurovision.tv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>