Region

Svet

Mirna Radulović: Sve je laž, ali bitno da sam uvek prva! (Foto)

Pobednica "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović demantovala je napise u medijima o svađi između nje i drugoplasirane Nevene Božović.

Mirna Radulović: Sve je laž, ali bitno da sam uvek prva! (Foto)Simpatična Subotičanka od završetka takmičenja i trijumfa u istom puni medijski prostor, a poslednja vest koja je osvanula je da su se Mirna i Nevena, koje su do sada imale pravi drugarski odnos, žestoko posvađale, kao i da je umalo došlo do fizičkog obračuna.

Navodno, ove dve mlade i kvalitetne finalistkinje druge sezone Prvog glasa Srbije su upale u raspravu u jednom beogradskom baru, a svađa je kulminirala kada su jedna drugoj rekle "pravu istinu" o tome šta međusobono misle. Nevenine reči bile su da se Mirna uobrazila, dok je pobednica njoj rekla kako je ljubomorna i spletkari.

Međutim, izgleda je da je ovo ipak samo nečija neslana šala pošto je Mirna nedugo zatim javno demantovala sve napise."Prva prevara Srbije, prva svađa Srbije, Prva tuča Srbije...sve je laž, ali je bitno da sam ja uvek prva", napisala je šaljivo Mirna na društvenoj mreži, čime je potvrdila da su Nevena i ona i dalje u dobrim odnosima.

Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>