Region

Svet

Boki 13 topi salo zbog novog albuma

Kontroverzni makedonski šoumen Boki 13 rešio je da pred izlazak svog novog albuma potpuno promeni imidž, pa se tako ovih dana bacio na vežbanje kako bi do savršenstva doveo svoju kilažu.

Boki 13 topi salo zbog novog albuma



Boki ovih dana uz pomoć ličnog trenera redovno vežba u teretani kako bi krajem meseca mogao da uradi set promotivnih fotografija za novi album.

Bokiju 13 vraćaju pasoš
"Boki je odlučio da konačno reši problem s viškom kilograma! Počeo je sa rigoroznim dijetama i zdravijim načinom života, što svakako podrazumeva dosta „krvi i znoja“- rekao je Bokijev prijatelj i dodao:

"Bukvalno poludi kada mora da trči na traci i radi vežbe koje će topiti salo i praviti mišićnu masu. Boks mu je svakako najzanimljiviji deo treninga i tada se, kako sam priča, najviše istrese. Trener mu je toliko strog da mu ne da da zabušava, a nutricionista mu svakodnevno šalje spisak namirnica koje tog dana može da unese. Ali, to mu je, što mu je, sam je tražio".

Da je rešio da smrša zbog novog albuma potvrdio je i sam Boki:  "Jeste da je ovo teži način za skidanje kilograma, ali i ovog puta ću pokazati da sam karakter i da uspevam u svemu što naumim. Kilograme skidam zbog povratka u Beograd i promocije novog albuma, koji je skoro završen. Slikaću se, snimaću spotove, pa je red da skinem koji kilogram. Videćete, kad Boki udari, nekima neće biti dobro" - zaključio je voditelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>