Muzika

Zanimljivosti

Vesti

jela na vodi najnovije vesti - strana 12

Marijana Mićić vodi Velikog brata, Ana Mihajlovski izvisila

Marijana Mićić vodi Velikog brata, Ana Mihajlovski izvisila

Organizatori su dugo vagali ko iz Srbije treba da vodi ovaj šou, a poslednja dva imena koja su ostala u trci su Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, koje su se proteklih sezona već oprobale na mestu voditeljki Velikog brata. U foto finišu pobedila je Marijana, dok je Ana trenutno na čekanju, i možda u nekom trenutku i uskočiti u program, da li na mesto voditeljke ili na neku drugu poziciju, još uvek nije poznato.

Pročitaj više

Urška vodi striptiz bar u Sloveniji

Urška vodi striptiz bar u Sloveniji

Voditeljka Urška Čepin priznala je preksinoć u rijaliti programu „Dvor“ da u Sloveniji vodi bordel, čije je vlasnik njen dobar prijatelj. Urška je u razgovoru sa dvorjanima pričala o tome kako u baru radi 40 žena o kojima ona brine i uz doplatu svaki posetilac ima pravo da, pored striptiza, ima privatno druženje sa nekom od njih.

Pročitaj više

Aca Lukas vodi VIP Taxi

Aca Lukas vodi VIP Taxi

Aca Lukas biće prvi vozač VIP Taxija, u kvizu koji bi uskoro trebalo da počne da se emituje na TV Košava, kaže izvor blizak ovoj TV kući. Jedan od najpopularnijih srpskih folk pevača biće samo prvi u nizu poznatih estradnih ličnosti, sportista, političara koji će se naći za volanom kviza, po konceptu veoma sličnom nekadašnjem „Keš taxiju“ koji je vodio Ivan Ivanović.

Pročitaj više

>