Region

Svet

Danijela Vranić izbacila novinare iz kuće

Pevačica Danijela Vranić izbacila je novinare "Puls" magazina iz kuće u Valjevu koji su želeli da urade intervju sa njenim roditeljima Mirkom i Andrijanom.

Danijela Vranić izbacila novinare iz kuće



Danijelini roditelji primili su novinare uz osmeh čak su ih ponudili i kafom, ali je u jednom momentu majka rekla da mora da se čuje sa ćerkom. Kada je pevačica saznala o čemu se radi i shavtila koja će im pitanja postavljati, rekla je majci da da telefon novinarki kojoj je počela da preti.

"Kako vas nije sramota! Nije vam dosta što mene uznemiravate nego ste došli da maltretirate i moje roditelje. Da ste se odmah pokupili i otišli iz moje kuće! Za minut da ste je napustili da ne bih poslala ljude da vas izbace!"

Posle par minuta Danijela je pozvala roditelje kako bi proverila da li je ekipa otišla, a na samom izlasku ipak su uspeli da od tata Mirka saznaju da se ni malo ne ponosi ćerkinim ponašanjem.

"Pa, napravila je to što je napravila i šta je, tu je. Sve je to za ljude. Čujemo se svaki dan i sve je to i malo napumpano, mada... Ali, da je samo i pola istina - bruka!" - izjavio je Danijelin otac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>