Region

Svet

Milica Majstorović se kaje što je popila tablete

Milica Majstorović, koja se do sada nije oglašavala povodom dešavanja u njenom privatnom životu, odlučila je da ispriča svoju priču za jedne dnevne novine i stavi tačku na celu situaciju.

Milica Majstorović se kaje što je popila tablete



"Zbog „Operacije trijumf“ sam izgubila dve godine života. Mislila sam da će mi ulazak u rijaliti šou omogućiti snimanje albuma, jer da sam imala novaca da sama to uradim, sigurno ne bih tamo ušla. Trebalo je da prođe vreme da vidim da od obećanja nema ništa i to je bilo razočaranje sa kojim nisam mogla lako da se izborim" -započinje svoju priču Milica i nastavlja:

"Nisam se razočarala samo u te ljude, već i emotivno. Nenad i ja smo tada bili u lošoj fazi veze, ali to nije bilo presudno. Tada sam i napravila mnoge greške koje su umalo bile kobne i koštale su me puno, ali ne bih o tome, već se previše pričalo i pisalo. Kajem se zbog svega, ali sada sam zrelija, stabilnija i sigurno ih više neću ponavljati."

Na pitanje novinara, da li u tu grešku spada i veza sa mladim plivačem Ivanom Lenđerom Milica dodaje:

"Ne samo on. On je čak i dobar dečko. Bilo je tu više razočaranja. Naučila sam lekciju što se estrade tiče. Teško je nositi sa svim što se o tebi priča i piše, a ipak ići uzdignute glave".

Milica je izjavila da su joj posle izlaska iz bolnice najviše pomogli verenik Nenad i njen otac.

"Kada sam završila u bolnici, moj otac je umeo da se nosi sa svim pozivima novinara dok se mama u svemu tome nije snašla. Verovatno je sve što je uradila i rekla bilo iz straha zbog mene, a i da ne kaže nešto što bi smetalo mojoj daljoj karijeri jer zna da ja oduvek želim da se bavim pevanjem. Već 25. maja idem u Grac, gde ću polagati prijemni ispit na najprestižnijoj džez muzičkoj akademiji. Ukoliko uspem da prođem, ići ću na fakultet, ali ako ove godine ne uspem, pokušaću i sledeće. Više ne odustajem od svojih snova".

Milica je još napomenula, da je ugovor sa "emotionom" ne sprečava, da sama snimi pesme.

"Ugovor sa njima me ne sprečava da sama objavim album. Neke pesme mi je uradio Aleksandar Kobac, dobila sam pesmu od Aleksandre Milutinović, a sa mnom je kontaktirao i Rade Kovačević, brat pop pevača Saše Kovačevića, koji mi je ponudio numeru".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>