Region

Svet

Kako je hapšena Danijela Vranić?!

Kako „Alo!“ saznaje, prilikom hapšenja, Vranićeva je policajcima pretila svojim navodnim vezama u policiji.

Kako je hapšena Danijela Vranić?!



„Kraljica splavova“, kako „Alo!“ saznaje, bila je preksinoć u provodu na Kalemegdanu sa svojom sestrom od tetke Jasminom K. Potom je nešto posle 21 čas sela u svoj džip „rendž rover“ i vozila u suprotnom smeru u Uzun Mirkovoj ulici! Njen prekršaj je oko 21.40 primetio policajac J. Đ. i dao znak pevačici da stane.

"Kada je policajac Vranićki rekao da vozi u suprotnom smeru, pevačica ništa nije rekla već je samo čvrsto držala volan. Njena sestra od tetke se umilnim tonom obratila policajcu rekavši mu da su malo slavile i da će se vratiti u pravu traku. Međutim, čim je policajac zatražio dokumenta, Danijela je dala gas i projurila pored njega" - priča izvor iz policije.

Za pevačicom je tada usledila jurnjava po beogradskim ulicama. Policijska vozila pod rotacijom jurila su za njenim džipom i nekoliko puta patrola je pomoću megafona uputila poziv pijanoj pevačici da zaustavi vozilo, na šta se ona nije obazirala.

"Iznenada se zaustavila ispred hotela „Balkan“ u Prizrenskoj ulici jer joj je put preprečio automobil BMW, koji je stajao na semaforu. Do njenih vrata došao je policajac, ali su ona bila zaključana i pevačica nije htela da ih otvori. Kako bi izgladila situaciju, iz džipa je izašla njena sestra i pitala: „Zašto nas jurite, u čemu je problem?“ Da li zbog alkoholisanosti ili nečeg drugog, pevačica je ponovo htela da pobegne, ali zbog automobila koji je stajao na semaforu to nije mogla. Ubrzo je stigla i patrola saobraćajne policije" - navodi naš sagovornik.

Prema našim saznanjima, kada je videla da nema kud i da je okružena policajcima, Vranićeva je odbila da se legitimiše i bacila se i legla na vozačevo i suvozačevo sedište.

"Kada su policajci pitali njenu sestru ko je osoba za volanom, ova je odgovorila: „Kako ne znate, pa estradna zvezda Danijela Vranić.“ Policajac J. Đ. je zatim pokušao da pijanu pevačicu izvuče iza automobila. Međutim, Danijela se opirala i u jednom trenutku mu pocepala džep na uniformi" - objašnjava sagovornik.

Revoltirana zbog svega što se dogodilo, nakon alkotestiranja, Danijela je rekla policajcu da je „on suviše mali za nju i pozivala se na svoje navodne prijatelje u policiji“. Testiranjem je utvrđeno da je pevačica imala 1,85 promila alkohola u krvi i tada je policijskim vozilom prevezena u PS „Stari grad“ na trežnjenje. Policija je pokušala da je sasluša, ali pevačica ništa nije govorila.

Kako „Alo!“ saznaje, u nedelju oko 23 sata patrola policije Danijelu je prevezla u PS „29. novembar“, gde je na trežnjenju ostala do juče ujutru, kada je puštena u 5.10.
Naš izvor u policiji navodi da se pevačica kasnije pomirila sa sudbinom.

"Nije se opirala ulasku u ćeliju. Odmah se popela na krevet i zaspala već posle pet minuta. U toku noći nije se budila dok je nisu obavestili da napusti ćeliju" - objašnjava izvor.
 
Prema našim saznanjima, protiv Danijele Vranić biće pokrenuta krivična prijava zbog sumnje da je napala službeno lice u vršenju dužnosti i ona će biti saslušana kod istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu. Takođe, zbog vožnje u pijanom stanju i počinjenog saobraćajnog prekršaja, Vranićeva će biti ispitana u policijskoj stanici Stari grad.

Zaprećena kazna za napad na službeno lice je od tri meseca do tri godine zatvora. Za vožnju u pijanom stanju Vranićevoj preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Takođe, pevačici može da bude oduzeta dozvola na period od osam do 12 meseci.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>