Region

Svet

Koliko stvarno zaradjuju domaći pevači ?!

Nedavna vest koja se pojavila u medijima, kako su domaćin pevači na Crnogorskom primorju za dva mesecazaradili dva miliona evra podigla izazvala je različite reakcije na domaćoj estradi. Neke poznate zvezde su jako besne i ne mogu da shvate ko plasira takve neverovatne priče

Koliko stvarno zaradjuju domaći pevači ?!



"Jedino se na laži ne plaća PDV i zato može da lupeta ko šta stigne. Situacija na estradi je takva da mnogi ne mogu sebi da priušte ni tanjir pasulj sa kobasicom u mojoj rabadžijskoj kafanici, koji košta 140 dinara, odnosno manje od evro i po" - izjavio je Era Ojdanić.

Pored Ace Lukasa i Seke Aleksić, mlada pevačica Milica Todorović je navodno zaradila 150.000 evra?!

"Ha, ha, ha, dobar štos! Da sam toliko zaradila, verovatno bih već ko zna gde, a ne u Srbiji. Davno nisam čula ništa smešnije. Ali, ko god da to priča, što bi rekao naš narod" – iz njegovih usta u Božje uši - izjavila je Milica.

"Lukas ni u ludilu ne bi rekao da je letos zaradio 360.000 evra! O njemu neko drugi lansira priče. E, sad ko i zašto pokušava da drugima da podmetne nogu je posebna tema. Kad neko na estradi hoće sebe da podigne, uvaljuje druge u laži i blato. Sve te priče su notorne laži u koje ni naivno dete ne može da poveruje. A, svojim dragim kolegama, koje ovom jadnom, napaćenom i sve gladnijem narodu guraju ‘prst u oko’ i staju na muku, samo bih poručila: ‘Pecarošu, smanji malo!’ - rekla je Sanja Maletić.

Đani misli da ovakve priče najviše štete samim pevačima: 

"Ostajem bez teksta, nije valjda da neko u to stvarno veruje? Hej, ljudi, stalno sam na terenu, znam koliko i kako ko radi i verujete para nema! Sve mi se čini da je ova bajka započela tako što je neko pomešao evre i dinare. Ako je reč o dinarima, onda je i moguće da je neko letos od nas za dva meseca zaradio više od 300.000 dinara odnosno oko 3.000 evra" - kroz osmeh je rekao Đani.

Miloš Bojanić smatra da priče u medijima nemaju veze sa istinom, jer se takve cifre nisu zarađivale ni u najbolja vremena, kada je većina pevača nastupala po celoj bivšoj Jugoslaviji.

"Brena, koja je tada bila najveća zvezda govorila mi je da nas dvoje zaradujemo isto – ona je imala veći honorar, ali sam ja imao veći broj nastupa! Računica je prosta – Brena je tada mogla teorijski mesečno da zaraditi 80. 000 maraka, što bi danas bilo 40. 000 evra, ali od tada se sve promenilo. Uvek je bilo i biće velikih i skupih estradnih zvezda, ali to je svega nekoliko pevača, zato ljudi ne zamajavajte više narod" – rekao je Miloš Bojanić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>