Region

Svet

Region

Nina Radulović: Lav nas je potpuno zbližio

Glumac Branislav Lečić i njegova supruga Nina Radulović, otkrili su u jednom intervjuu da im je sin Lav potpuno promenio život, da ih je još više zbližio i zauvek vezao.

Nina Radulović: Lav nas je potpuno zbližio



"Meni je moja beba, moj Lola, kako ga zovemo, oplemenio dušu. Iako sam neispavana, nisam umorna. Čak i kada bih bila nervozna, izljubila bih ga i „naplatila" mu za sva buđenja. Moj i Lekin odnos se promenio nabolje. Sada smo, kako Leka kaže, saveznici. Imamo nešto neraskidivo, zajedničko, a to nešto odnosno neko, očekuje slogu i zajedničku brigu. Naučio nas je da nešto prećutimo i kada to, inače, ne bismo. U odnosu i brizi prema Lavu ravnopravni smo i naizmenično se budimo" - rekla je Nina i dodala da se u svog supruga Branislava Lečića zaljubila, onda kada je shvatila koliko je divan otac prema svojoj deci iz prvog braka:

"Zaljubila sam se u njega kada sam shvatila da je uloga oca njegova najbolja uloga koju je ikada tumačio. To je pokazao odnosom prema svojoj deci Ani i Ivanu, a potom i prema meni. Za razliku od mnogih očeva, Leka besprekorno brine o našem Lavu i veštiji je od mene u menjaju pelena i širokom povijanju" - zaključila je Nina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>