Region

Svet

Voditelj zamolio Bokija 13 da nestane sa televizije (Video)

Boki 13 je demonstrativno napustio emisiju na jednoj makedonskoj televiziji jer ga je voditelj Saša Ivankovski žestoko izvređao, zamilio ga da iščezne sa televizije, nazvao ga moronom i kretenom.

Voditelj zamolio Bokija 13 da nestane sa televizije (Video)



Emisija, koja se emituje uživo, počela je uobičajeno, da bi Ivankovski krenuo da iznosi stav o Bokijevom seksualnom opredeljenju.

Na to, makedonski šoumen je rekao: "Zašto si me pozvao u emisiju, a ponašaš se tako nevaspitano, kao da si rastao na ulici. Vređaš me! Da li je to domaćinski?",

Voditelj Saša odgovorio: "Neki ljudi misle da su svi gejevi poput tebe, izgubljeni u vremenu i prostoru, katastrofalno vaspitani, skandalozni… jednom rečju – dno dna. Da li mogu da te zamolim da nestaneš s televizije? Možeš da prodaješ na tezgi, ali dalje od medija. Jednostavno da iščezneš..."



Boki je odgovorio: "Znam da hoćeš da budeš interesantan, ali ispadaš smešan. Ja sebi ne mogu da dozvolim da sedim u emisiji s čovekom koji ima psihički problem. Ja te pozdravljam", rekao je Boki i demonstativno napustio studio.

Boki je zatim bacio mikrofon i napustio emisiju, baš kao što je onomad uradila Dara Bubamara kad je, isprovocirana njegovim ponašanjem, otišla iz studija TV Pink. A da li je i Boki sedeo u garderobi zaključan i plakao, to nismo saznali...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>