Region

Svet

Olja Crnogorac našla svog Ćazima ?!

Nakon što je snimak njenog striptiza u stanu izašao u javnost, manekenka i voditeljka Olja Crnogorac "preživela" je još jedan šok kada je u kafiću u Novom Sadu startovao albanski biznismen Salih i hteo da je kupi za 300 000 evra!

Olja Crnogorac našla svog Ćazima ?!


 
Olja je na sastanak sa milijarderom krenula kako bi ugovorila bitan poslovni angažman u inostranstvu ali je nakon nekog vremena shvatila da nije u pitanju samo "tezga" već i ponuda za ljubavnu vezu.
 
S obzirom da joj je sastanak ugovorila pevačica Maja Nikolić, koja je takođe ugovarala nastup, a insajder je bio glumac Dragan Marinković Maca, vrlo je jasno da je ova "Nemoguća misija" za Olju bila vrlo dobro izrežirana.
 
"Vidim da pričate o udaji, da vas niko neće...jel može to da se promeni?", udvarao se albanski biznismen Olji, na šta je Maca provocirao:
 
"Salih, to je Olja..Olja! Nije Nataša Bekvalac"!, pričao je šaljivim tonom Maca.
 
"Celo veče Nataša Bekvalac.. šta to treba da znači? To nisu šale, to je na nacionalnoj bazi", komentarisao je Albanac.
 
Manekenka je, kako prenosi Radio S,  tokom celog sastanka bila preplašena jer su se albanski biznismen i Maca raspravljali i prepucavali oko Bekvalčeve i pokušavala da temu razgovora vrati samo na posao. Kada se stvar već otrgla kontroli i kada je shvatila da albanski biznismeh želi nešto više od poslovne saradnje, manekenka i Maja Nikolić su otišle do toaleta zgranute.
 
"Hvala ti Majo što si me dovela ovde ali ne bih volela da se uvalim u go*na pa da me neko proda na trajektu", pričala je Olja.
 
Nakon nekoliko sati sedenja u poznatom kafiću u Novom Sadu, manekenka je odlučila da napusti lokal i odustane od poslovne ponude od 300 000 evra ali i od nove ljubavne romanse sa albanskim milijarderom.
 
"Ludaci teški! Pred kraj sam malo posumnjala jer je krenula usiljena svađa. čovek nije znao da mi objasni za kakav posao on mene ustvari angažuje. Šokirana sam bila a i tokom celog razgovora sa tim biznismenom preplašena za svoju bezbednost. Nije meni problem bio što je on druge nacionalnosti već što me otvoreno muvao a posao zbog kog sam došla stavljao po strani".

"Sve u svemu, produkcija je izabrala aktuelnu temu albansko-srpska veza, i pokušala da i mene ubaci u tu priču. Ali ostala sam hladna do kraja, kao što sam i uvek. Frizer Dragan Jezdić koji je bio sa mnom nije, pomamio se na novac, tako da se međusobno šalimo da je Nemoguća misija ustvari bila njemu nameštena a ne meni", rekla je Olja.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>