Region

Svet

Region

Katarina Radivojević sama vuče kofere

Glumica Katarina Radivojević izgleda da u poslednje vreme i nema sreće s udvaračima, s obzirom na to da je naš paparaco zatekao kako sama vuče i nosi kofere.

Katarina Radivojević sama vuče kofere



Iako važi za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti na našim prostorima, Kaća ovog puta nije imala sreće sa džentlmenima. Da li su se momci koji su se tog trenutka našli na licu mesta plašili da ponude pomoć mladoj glumici zbog njenog ne baš slatkog stava koji forsira u medijima ili su načuli da Radivojevićeva ima dečka, pa u znak protesta nisu želeli da priskoče u pomoć, ne znamo, ali hrabrih dečkića očigledno nije bilo.

Sudeći po njenom kiselom licu, izgleda da je uloga nosačice bagaža teško pala s obzirom na to da je putovanje iscrpelo, a još je i sama morala da se pomuči oko kofera. Nije bilo komplikovano da vuče prtljage po ulici pošto imaju točkiće, ali su problem pravile stepenice koje je, moramo priznati, Katarina i te kako dobro savladala.

Katarina je pozvala nekog telefonom i možemo primetiti da se nije radilo o baš prijatnom razgovoru, pa ćemo biti slobodni da pretpostavimo da je pozvala svog dragog i požalila se kako je sama po suncu morala da vuče prtljage.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>