Region

Svet

Završna konferencija za novinare Belgrade Beer Fest-a 2011 (Foto)

Na beogradskom Ušću 17.8. počinje deveti "Belgrade beer fest" u okviru kojeg će posetioci, kao i svake godine, moći da uživaju u nastupima domaćih i svetskih zvezda, a za još bolji provod pobrinuće se mnoge domaće i strane pivare, najavljeno je na konferenciji za novinare u poslovnom centru Ušće.

Završna konferencija za novinare Belgrade Beer Fest-a 2011 (Foto)


 


Beogradski festival piva ugostiće mnoge svetske zvezde, među kojima se izdvaja škotski bend "Simple Minds", te Marki Ramoun, bivši bubnjar pank benda "Ramones". Kada su u pitanju snage domaće muzičke scene na "Beer festu" će publiku zabavljati "Riblja čorba", Vasil Hadžimanov, "Kerber", "Negativ", S.A.R.S., kao i mnoga druga imena. Moto ovogodišnjeg festivala je "Zabava za sve".

 

 

Devojke i momci volonteri biće u ulozi redara, a na festivalskom prostoru biće postavljeno 200 plastičnih kanti za odlaganje papira, PVC-a i aluminijuma.

U okviru Festivala na Ušću biće postavljena tri štanda na kojima će volonteri sa alkometrima, meriti nivo alkohola u krvi posetiocima. Oni koji budu imali nula promila alkohola u krvi pri izlasku sa Beer Festa i koji pokažu vozačku dozvolu i ključeve od kola, dobiće na poklon mirišljavu jelkicu za auto i majicu sa logoom kampanje "Ili voziš ili piješ". Pokloni su način da se vozači sa dobrim ponašanjem nagrade, kao što se oni koji krše propise i ugrožavaju bezbednost učesnika u saobraćaju kažnjavaju. Akciju "Ili voziš ili piješ" organizuju beogradska Kancelarija za mlade i Srpski komitet za bezbednost saobraćaja, još od 2009. godine.

Zbog održavanja Beer Fest-a, za saobraćaj će svake večeri tokom njegovog trajanja biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od 18 do 4 sata, a ceo prostor na kome se festival održava pokriven je video nadzorom.

 

Novina u odnosu na prethodne godine je što će fanovi festivala biti u prilici da ceo program prate u HD verziji uživo preko zvanične stranice festivala www.belgradebeerfest.com.


Sa 25. sprata poslovnog centra "Ušće Tower", koja je i najviša zgrada na Balkanu (141 metar visine), gde se održala završna konferencija za štampu predstojećeg festivala piva, pogled je fantastičan. Uživajte u slikama.


Novinar: Sokol Paralangaj

Foto: Vuk S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>