Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić: Goca Tržan je trebala da me posluša

Dobre su drugarice, godinama unazad su porodično letavale, ali kada se zakuvalo između supružnika, Goce Tržan i Ivana Marinkovića, ni prijateljsko savetovanje Jelene Bačić Alimpić pevačica nije mogla da ispoštuje.

Jelena Bačić Alimpić: Goca Tržan je trebala da me posluša



"Sad smo se rastale, bile smo zajedno. Otišla je da završi neke poslove pa ide po devojčicu. Slučajno smo se srele i u Herceg Novom, bile smo zajedno neka dva tri dana, moja ćerka Dunja, ona, Lena i ja", rekla je Jelena Bačić Alimpić i otkrila da se pevačica sada dobro oseća, ali misli da bi sve mnogo bolje prošlo da ju je Goca poslušala i povukla se iz javnosti: "Dobro je sada, sve se završilo. Ja sam je savetovala da ne priča, da se povuče, nije me poslušala, to je njen izbor. Ja sam kao prijatelj tu da je podržim, ali ne slažem se sa onim što je pričala, ni sa onim što su novinari pisali proizvoljno. To su bolne stvari koje treba sačuvati u svoja četiri zida. Gadno je da čitaš o tuđoj intimi i da pregledaš tuđ prljav veš."

Jelena kaže da je Goca mislila da je interakcija sa medijima dobra, jer je htela da ublaži sve tračeve, ali voditeljka ima drugo mišljenje: "Da je ostala dosledna svojoj izjavi da će sami lizati svoje rane bilo bi mnogo bolje, mada je u jednom trenutku bila primorana da se brani. Bilo je tu napada na nju, a pošto je tako ekstrovertna mislila je da je bilo dosta ćutanja i da mora da progovori, da ublaži sve ružne stvari rečene o njoj. Koliko je to dobro ona najbolje zna, ja sam tu da je podržim. Nije valjalo? Nije, neka ide dalje. Nije ni prva ni poslednja koja se razvela".

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus


>