Region

Svet

Vlada Perović: 90 posto pevačica su prostitutke

Čak 90 odsto pevačica, uglavnom ovih mlađih koje se probijaju, bavi se prostitucijom i do svojih albuma dolazi isključivo preko kreveta, tvrdi Vladimir Vlada Perović, bivši menadžer Ane Nikolić, Cece Ražnatović, a prenose beogradski mediji.

Vlada Perović: 90 posto pevačica su prostitutke''Pres'' piše da bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić, koji je devedesetih godina bio vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, kao i menadžer mnogih zvezda, dobro je upoznat sa mračnim tajnama mnogih poznatih imena, a kako se ranije pisalo u medijima, i sam je hapšen jer su se u njegovim klubovima, navodno, podvodile devojke.

"Hapšen sam 1987. godine zbog pokušaja utaje poreza kao privatni kafedžija, a ne zbog podvođenja. Oslobođen sam toga, i to pravosnažnom presudom. Držao sam nekoliko klubova: ''Dugu", ''Dunavski cvet", čuvenu ''La kostu" odnosno ''Krokodil" na Senjaku, ''Top najt", ''Taš 202"... To su sve elitni klubovi koji su obeležili 25 godina života u Beogradu. I uvek kada je neko gazda lokala, onda se njemu tako nešto pripisuje, što je glupost i što svi moji prijatelji znaju" - tvrdi Perović.

Izvor: Press
   

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>