Region

Svet

Nina Badrić iskulirala Minu Kostić

Srpska pevačica Mina Kostić prilikom poslednjeg nastupa Nine Badrić u beogradskom klubu "Magacin", imala je jaku želju da upozna svog muzičkog idola, ali hrvatska pop pevačica nije imala ni volju ni želju čak ni da se slika sa Minom.

Nina Badrić iskulirala Minu Kostić



"Mina je to veče došla u jedan beogradski klub u želji da čuje svoju omiljenu pevačicu i da se upozna i slika s njom. Bila je uzbuđena što će konačno upoznati svoju ljubimicu, ali se Nina ponela krajnje prepotentno i nadmeno i nije dozvolila Kostićevoj ni da joj priđe".

nina badric

Nini je bilo ispod časti da se upozna sa pevačicom, koja  je po njenom mišljenju oličenje kiča i šunda. Mina je bila spremna da ćerkicu nazove po Nini, ali je verovatno posle ovog ispada hrvatske pop dive promenila mišljenje i nazvala je Anastazija.

Pošto je Mina trenutno na "Farmi", umesto nje komentar je dao njen nevenčani suprug Igor: "Tačno je da smo to veče bili na nastupu Nine Badrić i da Mina odlazi na sve njene koncerte. Prilikom odabira imena za našu ćerku u opticaju je bilo i ime Nina, po Badrićevoj, ali, eto, ipak smo se odlučili za ime Anastazija".

Sa druge strane Nina se pravila da se ne seća celog događaja: "Ne sećam se te situacije. Zaista nemam komentar ".




Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>