Region

Svet

Zvezde Granda: Ivana Pavković zbog Stefana ostavila dečka

Odnedavno su počele da kruže priče da su pobednik „Zvezda Granda“ Stefan Petrušić i drugoplasirana Ivana Pavković u ljubavnoj vezi, a dokaz da se tu nešto „krčka“ je i taj što je, kako nezvanično saznajemo, mlada pevačica ostavila dugogodišnjeg dečka.

Zvezde Granda: Ivana Pavković zbog Stefana ostavila dečka


Naime, Pavkovićeva je momka sa kojim je bila u vezi dve godine predstavila u emisiji „Zvezde Granda“, a kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona ga je ubrzo šutnula ni manje, ni više nego zbog svog kolege.

"Između Ivane i Stefana su odavno sevnule varnice, ali on ništa nije pokušavao jer je znao da Ivana ima dečka. I ona je pokušavala da priguši emocije koje je osećala prema Stefanu, ali što su više vremena provodili zajedno, sve je bilo jasnije da ne mogu jedno bez drugog. Čak i kada je Petrušić pobedio, Ivani nije bilo žao, jer je izgubila baš od njega! Pošto nije isfolirana devojka, nije želela da sedi na dve stolice, već je okončala dvogodišnju vezu.

Bivšem momku nije rekla da je Stefan razlog raskida, jer se sa njim dogovorila da ljubav drže u tajnosti. Hoće da ih ljudi upoznaju kao pevače", rekao je izvor blizak ovoj Boranki. Ivana je ovu vest prokomentarisala: "Ne znam otkud vam ta informacija. Ne znam ko priča da sam sa Stefanom, tu nema istine. Mi se svi jako lepo družimo, jer smo sada kao porodica. Svi za jednog, jedan za sve".

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>