Premijera spotova

Severina feat. Jala Brat - Otrove

Severina feat. Jala Brat - Otrove

Severina je premijerno objavila spot za novu pesmu Otrove, drugi po redu singl s nadolazeceg albuma. Pesmu koja je, od strane Severininih saradnika, okarakterisana kao veliki klupski hit, koji moe stati uz bok svetskoj produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.

Pogledaj video

IN VIVO - Gledaj Mene - Premijera

IN VIVO - Gledaj Mene - Premijera

Momci iz popularnog benda IN VIVO mogu da se pohvale uspenom godinom iza sebe, a cini se da ce im ova 2017. biti jo bolja jer su juce objavili numeru Gledaj mene, koja pretenduje da postane jo jedan hit. Brza i vrcava pesma, sa primesima modernog zvuka, definitivno ce ovog proleca naterati svakog da zaigra uz nju. Muziku, tekst i aranman uradili su upravo oni sami, uz pomoc kolefe Milana Ajdacica, a kako to sve zvuci i izgleda, pogledajte u videu:

Pogledaj video

Severina - Kao - Premijera

Severina - Kao - Premijera

Najpopularnija pevacica regiona svoju je publiku tako na najlepi moguci nacin uvela u novi, 13. po redu, album koji se s nestrpljenjem ocekuje, a za koji je upravo Kao prva snimljena pesma. Reiser video spota je Darko Drinovac, dok Milo Roganovic, uz muziku i tekst, potpisuje i aranman s Filipom Mileticem i Duanom Alagicem.

Pogledaj video

Muzika

Reality