Region

Svet

Ana Nikolić nema para za spot?

Fanovi Ane Nikolić već dugo očekuju spot za njenu pesmu "Ekstaza", ali kako stvari stoje izgleda da ga neće dočekati. Naime, spot je snimljen davnih dana, ali pevačica nije izmirila dugove sa produkcijom "Vižual infiniti" koja je spot uradila.

Ana Nikolić nema para za spot?



"Ana je tražila da sve izgleda na vrhunskom nivou, što je ekipa i učinila. Nakon što je završeno snimanje, bila je zadovoljna i trebalo je da uplati iznos koji je unapred bio ugovoren. Ona to nije uradila i zbog toga i nakon godinu dana spot stoji u fioci i neće joj biti isporučen dok ne reguliše dugovanja. Ono zbog čega su svi u produkciji u čudu je činjenica da se u javnosti razmeće novcem, bundama, skupim automobilom koji joj je poklonio dečko, a onda nema para za spot. Ne znaju zašto joj on ne da te pare i pomogne joj da prikaže spot jer je šteta da toliki rad propadne, rekao je za list "Alo", izvor blizak produkciji „Vižual infiniti“.

"Tačno je da je snimljen spot pre godinu dana, ali smo mi odlučili da ga ostavimo po strani jer je, po našem mišljenju, tako najbolje. Nije tačno da spot nije isplaćen, on stoji u mojoj kući i neki kadrovi iz njega biće iskorišćeni za sledeći video-klip koji će Ana snimati", rekao je Marko, brat i PR menadžer pevačice.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>