Region

Svet

Bojana VB: Neka se stidi ceo Balkan ako Marijana pobedi

Poslednja izbačena iz kuće Velikog brata posle sto dana je Bojana, a ona je u jednom od intervjua istakla da joj je ipak bilo dosta u kući i da joj prija povratak u njen dom.

Bojana VB: Neka se stidi ceo Balkan ako Marijana pobedi



"Čudno mi je napolju, ali u dobrom smislu. Prodisala sam, mogu tako reći. Prvu noć nisam ni spavala da se ne bih probudila u kući Velikog brata ponovo tako da mi je napolju ova dva dana super", rekla je Bojana.

Ona je dodala da je očekivala da će ispasti još nedelju dana pre nego što se to dogodilo: "Nije mi žao što sam ispala pred finale. Očekivala sam ispadanje i pre. Učinili bi mi uslugu ali imala sam sreću ili nesreću da Nemeš i Marijana nisu mogli nominovati, a diktatori su me sačuvali u kući pa sam ostala", rekla je.

Bojana je još istakla kako su njeni favoriti Lester, Nirmal i Horvat ali da kada gleda situaciju spolja shvata o čemu se radi, da su favoriti Nemeš i Marijana. "Ljudi osuđuju taj odnos ali ako bude onako kako se priča, ako Marijana pobedi neka se stidi ceo Balkan i šire", istakla je.

Na priče da je izgubila od Marijane, Bojana komentariše da to nije tako, da se ne oseća kao gubitnica i kako je zadovoljna svojim učešćem. "Moja priča je korektna, možda nije sjajna ali je više nego zadovoljavajuća. Marijanina je veoma loša i mislim da i nju i Nemeša čeka teška priča kada izađu. Moji najbliži su takođe zadovoljni mojim učešćem", rekla je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>