Region

Svet

Premijera Severinine pesme "Bred Pit" ove nedelje

Pevačica Severina Vučković je najavljivala premijeru svoje nove pesme "Bred Pit" za 18. jun ali je postavljanje singla na njenu "Facebook" stranicu odloženo za ovu nedelju.

Premijera Severinine pesme



Seve priprema svoj novi album, koji planira da izda do kraja godine, a ima i neke planove za bavljenje glumom. U finalu "Velikog brata" će premijerno izvesti novi singl: "Imali smo najbolju nameru da objavimo singl "Bred Pit" u subotu 18. 6, ali zbog dodatnih ideja u završnoj fazi miksa pesme došlo je do kašnjenja. Pesma će biti emitovana u toku nedelje" , rekao je Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Pevačica je viđena sa svojim verenikom Milanom Popovićem na koncertu Ejmi Vajnhaus, a u jednom intervjuu je rekla: "Veoma se radujem premijeri, jer je pesma, pozitivna, vesela i zarazna. Koreografiju mi radi moja dugogodišnja saradnica Ivona Brnelić, koja je osam godina igrala s Tinom Tarner i koja je radila koreografiju na mom koncertu u 'Beogradskoj areni'. Na novom albumu naći će se razni stilovi. Osim dalmatinskog melosa biće i kantautorskih pesama za koje sam sama napisala i muziku i tekst", rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>