Region

Svet

Boki 13 ide na liposukciju

Boki 13, makedonski voditelj najavljivao je da će promeniti pol, doduše nismo sigurni da li u muški ili ženski, ali najnovija odluka je da se podvrgne liposukciji.

Boki 13 ide na liposukciju



"Nije da se Boki oseća loše u ovom trenutku i da ima kompleks gojaznosti, već mu je jednog dana sinula ideja da skine svaki nedostatak da se ne bi mučio dijetama. Otišao je u kliniku u kojoj je inače radio i operaciju usana i zakazao je liposukciju. Uz konsultacije sa lekarima, Bojan je odlučio da sa više mesta na telu ‘odseče’ salce i izgleda bolje nego ikad. Biće mršaviji za nekih 35 kilograma, što je sasvim dovoljno da dođe do željenog izgleda", rekao je izvor blizak pevaču.

Izvor je još dodao da se voditelj ne plaši hirurške intervencije i da  Boki priprema nešto novo za septembar na televiziji "Pink", pa mu je stalo da i izgledom i radom iznenadi sve. "Ničega se on ne plaši. Samo ga brine koliko dugo će morati da miruje nakon operacije jer je čovek od akcije i stalno negde luta. S obzirom na to da za septembar sprema nešto neviđeno na Televiziji ‘Pink’, želi da izgleda dobro i da se svi šokiraju kada ga vide. Na njegovu žalost, nakon ovog zahvata Boki će se na neko vreme skloniti od medija i javnosti dok se stanje ne stabilizuje, ali na svu sreću oporavak neće trajati dugo", rekao je izvor.

Boki je o svemu prokomentarisao: "Ja sam mislio da između lekara i pacijenta postoji diskrecija ali... Ništa vam neću pričati, videćete uskoro sve!"

Da podsetimo, on je pre tri meseca radio sličan zahvat, što je priznao: "Uradio sam podbradak i lice. Odstranio sam višak sala sa tog dela tela", izjavo je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>