Region

Svet

Region

Lane Gutović izašao iz bolnice

Glumac Milan Lane Gutović je nedavno imao komplikovanu operaciju na srcu, čak mu je i život bio ugrožen. Međutim, on je sada dobro i juče je napustio Vojnomedicinsku akademiju.

Lane Gutović izašao iz bolnice



"Lane je dobro i budući da je odlično podneo operaciju, lekari su mu ispunili želju, te je juče napustio bolnicu. Naravno, ne bi izašao da mu svi rezultati, počev od ultrazvuka, nisu u najboljem redu. Vrlo je raspoložen, neprestano se šali, mada je i pre operacije bio optimističan, ali sada je nekako postao svestan svoje situacije i svakako mu je laknulo. Kada sam se čuo sa njim, rekao mi je: "Najgore je iza mene." Priznao je da mu nije bilo svejedno, ali to je poznato, on je takav, uvek se šali, jer ne želi da se ljudi do kojih mu je stalo brinu", rekao je izvor blizak glumcu.

Glumac Aleksandar Dunić je doveo Milana u bolnicu, jer mu nije bilo dobro, a verovatno mu je tako spasio život premda je malo nakon dolaska na VMA glumac operisan. "Lane je dobro, odlično se oporavlja. Fenomenalno je raspoložen, čak zbija i šale na svoj račun. Juče je izašao iz bolnice u ranim jutarnjim časovima. Pušten je odmah posle vizite i sada se oporavlja kod kuće", rekao je Dunić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>