Region

Svet

Sergej Ćetković: Svi ćemo pevati za Marijanino srce

Pevač Sergej Ćetković će 17. juna održati humanitarni koncert u Sava Centru kako bi se prikupio novac za hitnu operaciju dvadesetčetvorogodišnje Novosađanke Marijane.

Sergej Ćetković: Svi ćemo pevati za Marijanino srce



"Nadam se da ćemo uspeti da prikupimo dovoljno novca da se Marijana nađe na spisku za transplantaciju i da će uskoro dobiti novo srce", rekao je Sergej.

Ćetković se nada da će ova ideja inspirisati i druge humane ljude da daju svoj doprinos nekoj novoj akciji i pomognu onima kojima je to najpotrebnije. "Od prvog dana, kada smo odlučili da snimamo koncert u Beogradskoj areni, ideja je bila da DVD bude humanitarnog karaktera i da se kao takav nađe u svim republikama bivše Jugoslavije. Za slučaj Marijane Ševo saznao sam preko televizije i odlučio sam da sav prihod od prodaje DVD-a u Srbiji uputim u njen fond. Zbog zdravstvenog stanja te devojke i činjenice da joj srce radi sa samo 20 odsto snage nije bilo vremena za razmišljanje jer sada je bitan svaki sat, svaki minut", objasnio je pevač.

Sergej je skroman čovek i ne želi da priča o svojim prethodnim humanitarnim akcijama ali smatra da svako od nas treba da ima osećaj za ostatak društva i da svi zajedno radimo na tome, kao i da svoju decu treba vaspitavati u tom duhu.

"Želeo bih da ono kućno vaspitanje i poštovanje roditelja i ljudi oko sebe, kojem su nas učili naši roditelji, prenesemo na našu decu. Samo tako će izrasti u velike ljude", izjavio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus


>