Region

Svet

Marina Perazić: Teško je prići nekome ko je seks simbol 25 godina

Pevačica koja je nekada važila za seks simbola na prostorima bivše Jugoslavije Marina Perazić vratila se u formu. Postala je instruktorka zumbe i brine o figurama brojnih Novosađanki koje dolaze na njene časove.

Marina Perazić: Teško je prići nekome ko je seks simbol 25 godina



Naime, Marina se iz Rijeke  preselila u Novi Sad zajedno sa svojim ćerkama . A kada je u pitanju njen ljubavni život i zavođenje, evo šta kaže:

"Jako je teško prići nekom ko je već više od 25 godina seks simbol. Znači nema stvari koju još nisam čula, teško me je šarmirati, teško mi je pokazati ili reći nešto što će mene oboriti s nogu, nisam baš fascinirana time" – rekla je Marina i dodala da joj je bitno da neko ko joj priđe bude iskren i otvoren.

"Samo me neka formirana ličnost koja zna što hoće može osvojiti. Bitno mi je da je spontan, iskren i otvoren. Ako ima samo neku priču, to kod mene ne prolazi.
Iako je zbog zumbe njena muzička karijera pala u drugi plan, Marina je obećala da će se uskoro vratiti i na scenu ali da neće podilaziti trendovima, već da će pevati za svoju dušu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>