Region

Svet

Veliki brat: Soraja kao Lejdi Gaga, seks zabranjen (Video)

Ukućani su dobili novi nedeljni zadatak. Svi oni su postali učesnici spektakularnog muzičkog takmičenja ''Balkan song contest 2 ", koji će se održati naredne nedelje u večernjim časovima.

Veliki brat: Soraja kao Lejdi Gaga, seks zabranjen (Video)



Ukućani su podeljeni u pet grupa, pa u skladu sa tim će i nastupati. Veliki brat je imao pravične kriterijume i podelio je ukućane u grupa koje će izvoditi po dve pesme.
Učesnici ovog takmičenja potrudiće se da impresioniraju publiku.

Prvi par čine Antonia i Marijana, drugi nesuđeni "kumovi" Nemeš i Bojana, zatim Horvat i Duško, Brendon i Soraja, i jedini trio Nikola, Lester i Nirmal.

Nakon podele, ukućani su izneli svoja mišljenja o zadatku. Uglavnom, većina je zadovoljna što zadatkom, što dobijenim parom. Očekujemo da će se ove nedelje ukućani dosta više truditi, jer nije u pitanju samo luksuzni budžet kao nagrada!

Ukućani su pored pevačkog para dobili i pesme kojima će se predstaviti naredne nedelje. Parovi su jedan po jedan ulazili u ispovedaonicu i susretali se sa svojim pevačkim zadatkom.

Većina je vrlo zadovoljna pesmama koje im je dodelio Veliki brat, dok su neki izrazili i nezadovoljstvo, izveštava Veliki brat.

Soraja je najpre razočarana zato što je u paru sa Brendonom, koji po njenom mišljenju i nije neki vokal, a zatim i to što je dobila pesmu koju nikada nije čula "Born this way" Ladi Gage.

Posle nje i Nemeš je izrazio nezadovoljstvo. On je po ko zna koji put dobio svoju pesmu "Znam taj smešak". Smatra da nije u redu da je peva iznova i iznova. Želeo je mnogo veći izazov, ali Veliki brat smatra da je i ovoga puta doneo pravu odluku.

Nirmal kao treći pobunjenik nije bio previše kritički nastrojen. Pesma koju su oni dobili kao tropar, po njegovom mišljenju, ima previše vulgarnosti, ali on će svakako sa velikim zadovoljstvom prezentovati. Ukućani trenutno imaju čas pevanja koji će im sigurno biti od velike koristi na direktnom putu do finala!
U kuću Velikog brata, kao gost je došao profesor muzike Milojko Pajević. On će narednih sedam dana dnevno provoditi najmanje sat vremena učeći ukućane osnovnim muzičkim znanjem.

Veoma zanimljiv čas u kući. Neki su bili šokirani, neki iznenađeni, ali po završetku raspevavanja svi su bili oduševljeni. Jedni su se ponovo osetili kao da su se vratili u školu, dok su se drugi dobro zabavili. Nemeš zbog velikog šoka nije mogao da odgovori profesoru na pitanje šta je pevao na ispitu.

Marijani, Nirmalu i Bojani ovi časovi bili su neophodni, dok se ostatak ukućana relativno dobro snašao.
Profesor je pohvalio Nemeša i Lestera kao vrlo muzikalne, dok je Bojani uputio reči podrške.

Profesor je takođe, ukućanima dao nekoliko korisnih saveta. Ono što je jako važno za ovu nedelju je, da ukućani vode računa o svom glasu. Moraće da manje pričaju, ne piju hladno ili previše vruće i da se suzdržavaju od seksa.
Ukućani su odmah nakon časa prionuli na rad. Različite kompozicije odjekuju kućom Velikog brata. Ukućani su vrlo veseli i raspevani, a ko peva zlo ne misli.



Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>