Region

Svet

Katarina Rebrača krivi majku za sve

Iako je prošlo sedam dana od hapšenja naše poznate manekenke Katarine Rebrače i njene majke, njih dve ne prestaju da  prebacuju krivicu jedna na drugu. Pre samo par dana Sandrina Bogunović krivicu je prebacila na svoju ćerku, dok je Katarina  pred istražnim sudijom dala iskaz da je majka nagovarala na sve.

Katarina Rebrača krivi majku za sve



Katarina se pravdala kako je mislila da pare iz fonda može da troši i da joj je majka govorila  da ništa ne brine i da slobodno može da raspolaže parama. Vadeći se na svoje nepoznavanje zakonskih prava, Katarina je sudijama pokušala da objasni da je potrošnja para na lične potrebe išla u svrhu marketinga.

katarina rebraca

Priznala je da je od para iz fonda kupovala stvari za lične potrebe, otplaćivala džip, ali da je sve to radila zbog ulaganja u marketing, jer kako navodi ne bi mogla da animira javnost u borbi protiv raka i da se pojavi u  polovnom automobilu i nekim krpicama.

Na pitanje sudije zašto je kupila minđuše od 300.000 dinara, manekenka jeodgovorila da je išla na snimanje važne emisije i da je morala da izgleda besprekorno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>