Region

Svet

Veliki brat: Soraja se udala za princa (Video)

Sinoć se u kući Velikog brata odigralo dugo očekivano kraljevsko venčanje i Kejt Midlton, pardon, Soraja se udala za princa Nirmala, odnosno Vilijama. U raskošnoj venčanici, Kejt je blistala ali joj je teško palo što je sat vremena morala sedeti u kočiji sa Nirmalom i mahati imaginarnoj masi.

Veliki brat: Soraja se udala za princa (Video)



Nakon venčanja su otplesal i zajednički ples, kako bi sve bilo po protokolu koji su ispoštovali i ostali ukućani. Nirmal se prilično uživeo u zadatak, da li zbog zanosne Soraje ili jer je hteo da obavi sve kako treba ne znamo, uglavnom bio je nervozan kao da se stvarno ženi.

Za sortiranje cveća i pravljenje buketa bili su zaduženi Horvat, Antonija i Marijana. Gledali su koji je najlepši, dok je Marijana sama priznala da je njen "najjadniji" i da može raditi aranžmane samo za groblje jer nema inspiraciju. Međutim, nakon venčanja kada je pala u Nemešev zagrljaj, grlila se i ljubila sa njim kao da je zaboravila sve što se proteklih dana dešavalo.

Ovog puta su ukućani bili disciplinovani, ispoštovali pravila i obavili zadatak prilično dobro, pa je venčanje za razliku od devojačke večeri podsećalo na pravu ceremoniju venčanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>