Region

Svet

Veliki brat: Nemeš hoće da vodi Marijanu svojoj kući (Video)

Svi ukućani Velikog brata su primetili koliko je Nemeš pod Marijaninim uticajem i da u njihovoj vezi ona vodi glavnu reč. Kako je izgleda ljubav slepa, Nemešević se solidarisao sa bahatim ponašanjem svoje drage na žurci povodom devojačke večeri.

Veliki brat: Nemeš hoće da vodi Marijanu svojoj kući (Video)



Nije mnogo zaostajao za njom  te je i on lomio po kući, što je za njega doduše postalo uobičajeno. Da li je bio besan zbog njenog flerta sa Lesterom i njihovog vrelog plesa i poljupca to izgleda ni on više ne zna.

Uglavnom, kasnije je uspeo da se pribere pa je na poziv Velikog brata odveo Marijanu u ispovedaonicu gde ju je posle dugog ubeđivanja smirio i ubedio da sačeka sa izlaskom iz kuće jer u skladu sa pravilima mora sačekati da prođe 24 časa i kako će kada dođe vreme za to izaći zajedno. Nemeš je čak pitao svoju dragu da li želi da ide kod njega kući nakon izlaska: "Moji roditelji su divni ljudi, oni će te prihvatiti i razumeti. Hajde sa mnom kod mene kući posle svega ovog" , rekao je Nemešević.

Lester je bio jako zabrinut zbog Nemeša i njegovog ponašanja te je u razgovoru sa ukućanima istakao kako je ovaj baš zaljubljen u Marijanu, da joj potpuno povlađuje i nema nikakav autoritet. "Baš sam iznenađen, nisam to od njega očekivao. Pa i da joj je zlatna nije jedina. Ima još devojaka koje bi mogle da mu se svide kada izađe. On se ponaša kao da je jedina."

Kako će se ljubavna drama završiti, kakve posledice će Marijana snositi zbog ponašanja na žurci i čijoj kući će na kraju ići ostaje nam da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>