Region

Svet

Novak Đoković: Tata puno priča i ponekad preteruje (Video)

Naš najbolji ambasador ovih dana, teniser Novak Đoković dao je intervju za prestižni francuski sportski dnevni list "Lekip" koji je zauzeo čak tri prve stranice. Nole je izneo detalje iz privatnog života a u redakciji mu je spremljen izvanredan doček.

Novak Đoković: Tata puno priča i ponekad preteruje (Video)



Naime, novinari iz redakcije francuskog lista su ga poslužili rođendanskim kolačem i projektovan mu je slajd sa 24 fotografije, koliko je i godina napunio, koje su izabrane specijalno za njega kao iznenađenje.

Novak je pričao o svojoj porodici, tome kako su se svi žrtvovali zbog njega a ponajviše otac Srđan za koga kaže da iako "ponekad mnogo priča" i burno reaguje veoma mu je zahvalan za sve što je učinio za njega.

Đoković je novinarima objasnio zašto svaki put pobedu proslavlja sa tri podignuta prsta i rekao: "Neću se ustručavati da, ako mogu, da doprinesem dobrom imidžu Srbije", rekao je otkrivši po ko zna koji put koliko mu je zadovoljstvo što predstavlja svoju zemlju u svetu.

Nole je još otkrio Francuzima da navija za Zvezdu ali i Milan, Mančester junajted, da voli miran život u Monaku, kako su mu uzori Pit Sampras i Monika Seleš ali i da Rafaela Nadala smatra najboljim teniserom u istoriji.

Novak Đoković u Parizu učestvuje na grend slem turniru "Rolan Garos", a svoj pobednički niz nastavio je furioznim startom u prvom kolu. U međuvremenu je, u ambasadi Srbije, stigao i da proslavi svoj 24. rođendan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>