Region

Svet

Seksi Nole na naslovnoj strani junskog Voga

Pored toga što je uspeo da veže 37 pobeda zaredom i ozbiljno ugrozi prvo mesto na ATP listi Rafaelu Nadalu, naš najbolji teniser uspeo je da se slika i za junsko izdanje časopisa "Vog".

Seksi Nole na naslovnoj strani junskog Voga



Naime, popularni časopis objavio je priču o našem najboljem teniseru pod nazivom "Hot Shot Novak Djokovic" u kojoj će čitaoci saznati da je Nole: "toliko vreo, i na terenu i uživo, da čak i rodni Beograd sme da poseti samo na brzinu, kako ga zemljaci ne bi rastrgli", ali i da je "prešao dalek put od nezrelog klinca koji bi ponekad zasijao na terenu, a češće se šalio".



Novinar ovog popularnog časopisa dodao je da je "Nole u izvrsnoj formi - žestok, brz, snažan i u napadu i u odbrani", da je njegov engleski odličan i da govori četiri jezika, ali da u pisanju (pošto je Nole sam morao da napiše reč-dve za magazin), nije vešt. "Licem u lice - to je druga priča. Siguran je u ono što govori".

"Đoković stvarno voli svoj posao. Tenisom je želeo da se bavi od kad je imao sedam godina. Voli taj srednjovekovni viteški aspekt tenisa, nadmetanje, ludu hrabrost".

Izvor: Vogue

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>