Region

Svet

Saša Popović: Ne trebaju mi vaši pišljivi glasovi

Direktor „Grand produkcije“ u emisiji „Narod pita“ poručio je milionskom auditorijumu da uzalud glasa, uvredivši sve one koji već nedeljama odvajaju minimum 50 dinara kako bi podržali svoje fanove.

Saša Popović: Ne trebaju mi vaši pišljivi glasovi



Sve je počelo direktnim uključenjem gledateljke koja je doslovce rekla:

"Svaka čast Kuriru, koji je napisao istinu. Oštetili ste sve takmičarke time što ste pomešali njihove redne brojeve, za koje smo mi glasali - u dahu je rekla gledateljka, koja je očigledno bila revoltirana time što je u baražu „Zvezda Granda“, tokom nastupa Ane Sević, koja je pevala pod rednim brojem pet, u dnu ekrana pisalo „Glasajte za redni broj pet - Nikolina Kovač“.

Popović se pravdao da su te optužbe neosnovane.
"Ma nemojte, molim vas. Odgovorno tvrdim da je glasanje regularno, grafika je ubrzo promenjena i svi su znali za koga glasaju" - iznervirano je rekao Saša.

Kad mu je gledateljka rekla da je ona glasala za kandidatkinju pod rednim brojem pet te da je u vraćenoj SMS poruci dobila obaveštenje da taj takmičar ne postoji, a da ima dokaze i da poruke iz Švajcarske, Bosne i Nemačke nisu poslate, šef „Granda“ je pobesneo i izustio frapantnu rečenicu:

"Šta vi mislite, da meni trebaju vaši pišljivi SMS glasovi?! Ne trebaju mi, verujte mi! U subotu je postojao zastoj u glasovima iz Evrope zbog Evrovizije, i to je jedina istina."
Nakon toga gledateljka je i isključena iz programa.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>