Region

Svet

Veliki brat: Vladimir pristao da namesti Soraju Nikoli

Crnogorac Vladimir je sinoć provocirao Nikolu i rekao mu kako sto posto ima prođu kod Soraje i da slobodno krene u akciju. Ovaj se zagonetno smeškao i očigledno mu se ideja dopala, pa je zamolio Vladimira da kaže koju lepu reč Sari o njemu.

Veliki brat: Vladimir pristao da namesti Soraju Nikoli



Vladimir je pristao da izokola "nabaci" Soraji nešto u vezi sa njegovim cimerom, koji je otvoreno pokazao da mu se ona dopada. Ćaskajući sa Lesterom i Nikolom, mladi Crnogorac je još podelio sa njima i svoje zaključke da mu izgleda kako je Soraja "dobra u seksu" i strastvena.

Potom, im se pridružio neupućeni Horvat, a Vladimiru uopšte nije bilo teško da ga upozna sa detaljima istakavši da je pre ulaska u kuću sa Sarom imao nešto više od prijateljstva.

Da li se zbunio ili je namerno "huškao" Nikolu da se udvara Soraji, nije nam poznato, premda, je obećao da će je imati pre izlaska iz kuće i otvoreno priznao da se "pali" na njene grudi. Možda Vladimir voli da se nadmeće pa mu je zanimljivije kada ima konkurenciju ili mu uopšte ne bi smetalo da predmet svoje fantatije bratski podeli?!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>