Region

Svet

Goca Tržan želi adekvatan tretman u Hrvatskoj (Video)

Naša popularna pop pevačica, Goca Tržan voli da poseti Hrvatsku ali izgleda samo turistički. Iako ima poslovnih ponuda, za nastupe u Hrvatskoj, Goca izjavljuje: “Izbegavam da se pojavljujem ovde inkognito i kao neka trećerazredna srpska izbeglica.“ Ona, pri tom, izjavljuje da je boli što su hrvatski pevači u Srbiji dobro prihvaćeni i tretirani kao najveće zvezde, a za srbijanske pevače u Hrvatskoj je prostor ograničen.

Goca Tržan želi adekvatan tretman u Hrvatskoj  (Video)



U Hrvatskoj će, kako kaže, rado održati koncert ali tek nakon što dobije tretman koji zaslužuje. Goca, takođe ističe da je hrišćanski princip praštanja, ljubavi, vere i mira i da je uspešan čovek onaj koji gleda u budućnost i posle svega što se desi, nastavi dalje. Pa tako, smatra da su sve kolege iz Hrvatske dobrodošle u Srbiji. “Umetnost je stvar koja ne sme da se svrstava u bilo kakvu vrstu politike, nacionalizma... “, izjavila je.

Kao i u svim pozivima i u pevačkom ima ljubomore. Tržanova tvrdi da takva osećanja njenih kolega ignoriše, jer je to osećanje koje ona ne poznaje. “Ne zavidim drugim ljudima na bilo čemu. Ja volim ljude i volim svoje kolege “, izjavila je Goca.

Na konstatacije da voli mlađe muškarce o čemu svedoči i njen pet godina mlađi suprug ona komentariše: “Ja sam jako temperamentna i meni su stariji muškarci dosadni. Prosto, ne mogu da prate moju energiju.“ Pevačica je takođe otkrila da su joj se mnoge želje ostvarile ali da bi želela da još jednom postane mama.

Viber

Izvor: Svet Plus


>